Dags att börja fundera på skidkläder

Det känns lite konstigt att börja prata om skidkläder så här års. Vi är i mitten av augusti och det är närmare 30 grader ute. Ska skidkläder verkligen vara samtalsämnet så här års? Svaret är nog ja på den frågan.

När hösten väl slår till kommer det råda högtryck på skidkläder. Ofta går det så fort att de populäraste kollektionerna och plaggen säljer slut på nolltid. Av den anledningen är det högst relevant att börja se över vinterns skidkläder redan nu. Ska du sälja förra årets plagg? Det kan finnas några hundralappar att tjäna på det. Men börja redan nu att se över vad du vill ha. Ett nytt fräscht tips kan vara att se över 8848 Altitudes nya kollektion av skidkläder. Företaget har funnits i 25 år, och har nu börjat steppa upp rejält med sin egen e-handel.

Helt ärligt hade jag nog knappt reflekterat över 8848 innan jag hittade årets kollektion. Numera ser jag deras kläder ganska precis överallt. Det är mycket livsstilskollektion, men jag skulle tro att även deras vinterkollektion med både skidjackor och skidbyxor kommer synas på var mans (och kvinnas) kropp i de svenska fjällen i höst. Det är rejält stilrena skidkläder med starka färger, i sig ingenting ovanligt om vi ska se till det senaste decenniets trender. Men det här känns snyggt.

Så vill du vara med och ta del av populära kollektioner av skidkläder oavsett märke, då är det läge att börja titta på det redan nu. För det kommer ta slut så fort vintern börjar närma sig. Det som sedan blir över får resten av hobbyåkarna dela på.

Leave a Reply