Ditt mentala Digital Signage

träningIbland önskade man att man kunde kontrollera sin tankar fullt ut. Att man kunde dra fram de där tankarna man behöver i perfekt tidpunkt, ungefär som ett mentalt digital signage innan för huvudet på en.

 

För att lyckas med sin träning och för att nå sina mål så behöver man överlista sitt sinne. När man tränar så är det inte alls ovanligt att hjärnan säger ifrån. ”Du orkar inte mer. Det är dags att trappa ned på tempot nu. Det kan inte vara nyttigt att träna i regn. Det känns inte alls bra i nedre, vänstra delen av lårmuskeln just nu”. Det är absolut så att hjärnan säger ifrån innan kroppen gör det. Man orkar så mycket mer än man tror. Tankar om varför man gör detta och att det inte är värt där dyker alltid upp, oavsett om du tränar varje dag eller precis börjat ta joggingturer. När de där tankarna börjar leta sig från så hade det varit bra med ett meddelande som var riktat precis till mig, om exakt det jag behöver höra.

 

Ungefär som Digital Signage fungerar. Det används av många företag runt om i Sverige. Via skärmar i butiken så publiceras det som kunden ”vill” se. Det går att variera meddelandena och ändra dem ständigt. Om det regnar så kan det vara bra med reklam för paraplyn men om det är soligt så kanske en hängmatta dyker upp. Detta är Digital Signage och precis så vill jag att min hjärna ska fungera. Det sista jag behöver tänka när det är jobbigt är att jag borde lägga ned. Istället borde jag bombas med tankar om att kämpa ännu mer, att det är värt det i slutändan, att jag nästan är framme och att det är när det är jobbigt som kroppen byggs upp. Denna mentala digital signage får vi arbeta med själva. Jag kämpar med det varje träningspass.

Leave a Reply